Zonnepanelen

100% slimme energie

Summer Deal

 

Met zonnepanelen neem je opnieuw controle over je energiefactuur en verhoog je de waarde van jouw woning. Een betere energieprestatie leidt tot een hogere waarde van jouw huis. Geniet nu van onze Summer Deal en krijg 20% korting én een gratis upgrade naar een HUAWEI omvormer.


Wat is een HUAWEI omvormer?
Bij een HUAWEI omvormer is het mogelijk om een paneel te voorzien van een eigen power optimizer. Ligt één paneel in de schaduw en plaats je een power optimizer, dan heeft dat paneel geen invloed op de andere. Heb je nooit schaduw? Dan heb je geen optimizers nodig en werkt de Huawei hybride omvormer als een standaard-omvormer. Bijkomend voordeel van de Huawei-omvormer is dat deze compatibel is met een thuisbatterij.

IZEN 330 paneel

  • Het is een zonnepaneel met 17% meer vermogen dan een standaard blauw paneel!
  • Het bevat de shingled zonnecel technologie, wat zorgt voor een betere werking bij schaduw
  • De unieke manier waarop de zonnecellen over mekaar liggen, zorgt voor een zeer esthetisch effect
  • Je geniet van een uitzonderlijke 25 jaar productgarantie


Hoe geniet ik van deze exclusieve summer deal?
Bereken op www.buurtactie-zonnepanelen.be een offerte met de code "SUMMERDEAL". De actie is geldig voor iedereen die een afspraak maakt vóór 31 juli 2019. De afspraak zelf kan plaatsvinden na 31 juli 2019.

Wil je graag een advies op maat? Kom langs!
Wil je graag meer info over deze summer deal of gewoon in het algemeen over een zonne-installatie en de verschillende mogelijkheden die IZEN aanbiedt?

>> Schrijf je dan in voor één van onze infoavonden op woensdag 26 juni of donderdag 27 juni 2019, telkens tussen 19u en 21u.

Stuur een mailtje aan sales@izen.be met je gegevens en wanneer je wil langskomen. We sturen je nog een bevestiging met alle details.

IZEN energy systems nv is erkend kredietbemiddelaar, agent in nevenfunctie bij FSMA

Belfius Bank NV, Karel Rogierplein 11, te B-1210 Brussel, België – IBAN BE23 0529 0064 6991 - BIC GKCCBEBB – RPR Brussel BTW BE 0403.201.185

}