Zonnepanelen

100% slimme energie

Wat moet je weten over zonnepanelen?

Bereken je prijs

Met de opbrengst van zonnepanelen neem je opnieuw controle over je elektriciteitskosten.

 

Bereken meteen online de prijs van jouw installatie!

 

Kies het type panelen: Het scherp geprijsd paneel of het hoogrendement paneel. 


In de offerte zijn niet enkel de materialen inbegrepen maar ook de plaatsing en keuring. Via een draadloos monitoringsysteem kan je het rendement online volgen.

 

 

 

 

 

360 375

Zonnepanelen

Kies voor zonnepanelen van 395 wattpiek of voor hoogrendement zonnepanelen van 405 wattpiek. 

 


Omvormer voor batterij

In het pakket zit standaard een batterij compatibele omvormer van Solis inbegrepen. Deze kan je ook combineren met Power Optimizers om de invloed van schaduw te verminderen.  De omvormer werkt met het uitbreidbare batterijpakket van Pylontech.

 

Montagemateriaal

Montage

Kwalitatief bevestigingssysteem

Groene stroommeter

Keuring

Verplichte keuring inbegrepen

Montagemateriaal

Monitoring

Hou je opbrengst online bij

Plaatsing

Plaatsing

Plaatsing door ervaren installateurs

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Recyclage van zonnepanelen

Zonnepanelen

IZEN heeft een individueel afvalstoffenplan voor de recuperatie en recyclage van fotovoltaïsche zonnepanelen die door IZEN op de markt werden gebracht. Dit individueel afvalstoffenplan is goedgekeurd door OVAM.

Afgedankte zonnepanelen kunnen gratis bij IZEN worden afgeleverd ; Achterstenhoek 5, 2275 Lille. Deze afgedankte zonnepanelen worden door een gespecialiseerd bedrijf verwerkt en voor 99,50 % hergebruikt.

 

Thuisbatterij

De bijdrage voor de recyclage van de thuisbatterij is inbegrepen in de IZEN offerte (=  2.39€/kg). Door deze bijdrage zal je de thuisbatterij gratis kunnen inleveren bij IZEN, Achterstenhoek 5, 2275 Lille.

-

Ervaringen met IZEN

Hoe gaan we te werk? Vraag het aan de IZEN-community.

 

"Ik koos in de eerste plaats voor IZEN omdat ze de goedkoopste waren.

Mijn zonnepanelen lager er echt snel op. De plaatsing verliep professioneel en de mannen hebben alles proper afgewerkt."

Tony uit Oudenaarde

 

 

“Ik ben in de wolken over de service van IZEN. Correct en vriendelijk, ik heb spijt dat ik niet vroeger zonnepanelen heb gelegd.”

Patrick, ondernemer

 

 

 

 

Opbrengst van zonnepanelen

De opbrengst van zonnepanelen is afhankelijk van de afwijking van het zuiden, de hellingsgraad van je dak en de omvormer. In werkelijkheid ligt de opbrengst dus altijd lager dan het vermogen van de installatie. Ideaal georiënteerde panelen brengen in België zo’n 89% van het vermogen op.

Bereken zelf je offerte en de opbrengst van jouw installatie! Of laat een IZEN zonne-expert telefonisch contact met je opnemen voor een persoonlijk online advies. 

 

Zijn zonnepanelen ook interessant in 2021?

 

IZEN energy systems nv is erkend kredietbemiddelaar, agent in nevenfunctie bij FSMA

Belfius Bank NV, Karel Rogierplein 11, te B-1210 Brussel, België – IBAN BE23 0529 0064 6991 - BIC GKCCBEBB – RPR Brussel BTW BE 0403.201.185